Duurzaan 2015 gewonnen door Groeneveld Eten

Yes we did it!

We zijn winnaar van de Duurzaan Award 2015. We willen alle lieve mensen bedanken die voor ons gestemd hebben. Echt superlief!!

Op deze mooie avond hebben we een speech gehouden:
Whoehoe YES WE DID IT

Bedankt allemaal, we voelen ons heel erg vereerd om deze prijs in ontvangst te mogen nemen. Dit is niet alleen voor ons, maar ook voor alle lieve mensen die bij ons werken een aanmoediging dat we goed bezig zijn.

Duurzaamheid is vooral erg leuk. Natuurlijk maken we gebruik van ecologische schoonmaakmiddelen en gebruiken we veel biologische producten. Maar duurzaamheid is zoveel meer.

Wij willen met ons bedrijf laten zien dat het een manier van denken en werken is, wat in alle bedrijfsprocessen terug komt. In het verwerken van groente restjes tot soepen en sauzen, het samenwerken met lokale bedrijven, tot het aannemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Iedereen die hier vanavond is, kan zelf ook heel makkelijk de Zaanstreek mooier maken. Koop je kerstpakketten bijvoorbeeld bij de kaasboer om de hoek. Schaf je bedrijfswagens aan bij een lokale ondernemer. Laat je briefpapier drukken door de lokale drukker. Dat is voor ons duurzaamheid. Zorgen voor de mensen en bedrijven om je heen.

Voor ons heeft duurzaamheid alles te maken met mensen. Plezier hebben, Gezond en lekker eten en leven in een wereld die ook voor toekomstige generaties mooi is. Maar ook mensen kansen bieden om iets op te bouwen in het leven. Groeien, maar wel met elkaar.

En natuurlijk zou het helpen als jullie allemaal broodjes en feestjes door ons laten verzorgen. Jullie kunnen ons helpen om samen met andere Zaanse ondernemers de hele regio te veroveren.

Bron: Noord Hollands Dagblad

Welke website wilt u bezoeken?

De website van Groeneveld Eten

- sluit dan dit scherm met het kruisje rechtsboven -

---------------------------------------------------------------

De website van De Watertoren Assendelft

- ga dan naar www.dewatertorenassendelft.nl -