wie zijn wij

Groeneveld Eten: biologische catering met homemade lekkernijen.
Wij verzorgen biologische catering op locatie bij bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar een verzorgd en lekker product wat met een lach wordt geserveerd. Alle gerechten worden met liefde gemaakt. Eigenaresse Linda Groeneveld: “Wij houden van gerechtjes die er kittig uit zien en een streling zijn voor de tong. Iets waarmee een klant echt indruk maakt op de gasten.” Wij nemen dan ook alle zorgen omtrent een feest of partij uit handen, zodat de klant alleen maar hoeft te genieten.

Locatie
Groeneveld Eten is sinds maart 2015 verhuisd naar een prachtig monument aan de Lagedijk 13. Hier bent u van harte welkom om dagelijks langs te komen voor een kopje koffie of heerlijke lunch. Onze heerlijkheden zijn daarnaast te koop om thuis verder te genieten.
 

Een kijkje in de keuken
Groeneveld Eten serveert biologische, verse producten die volledig in eigen keuken worden bereid. We maken geen gebruik van halffabricaten, maar kiezen alleen de beste ingrediënten, zo mogelijk uit het seizoen. In overleg met de klant kiezen we voor een menu dat geheel past bij zijn of haar wensen. Dit kan een menu zijn met veel Mediterrane invloeden, maar ook juist een heel Hollands diner in een hip jasje.

Linda

Linda van Groeneveld Eten
Linda is een gedreven en pittige dame, die enkele jaren geleden na een aantal omzwervingen van haar hobby haar beroep heeft gemaakt. Op jonge leeftijd leerde zij koken in Italië. Linda: “Ik pikte de liefde voor eten en koken op bij echte mamma’s in Italië. Ik was vijf jaar lang verliefd op een Italiaan en ging zes keer per jaar voor de liefde naar dit mooie land. Maar ook om te koken en eten natuurlijk. We gingen daar naar fantastische markten en de haven om verse producten te halen om vervolgens een negen-gangen menu voor te bereiden voor de 25-koppige familie. Daar leerde ik dat je met weinig producten, maar alles van topkwaliteit, de lekkerste dingen kunt maken. Van huis uit werd ik gestimuleerd om te studeren, maar uiteindelijk heb ik toch gekozen voor een beroep waar mijn passie ligt”. Inmiddels verzorgt Linda met haar kookkunsten al een aantal jaren catering en kookworkshops in deze regio.

Jeroen van Groeneveld Eten
Jeroen is een echt Foodie, die al ruim 25 jaar in het vak zit en een zeer brede horeca ervaring heeft. Hij heeft onder meer in zeer gerenommeerde restaurants, catering concepten en bij het warenhuis De Bijenkorf gewerkt. Tevens draait hij zijn hand niet om voor projectmatige opdrachten, denk hier aan productontwikkeling en foodstyling. Ook is hij al eerder betrokken geweest bij de opstart van twee restaurants. Jeroen:”Ik was al op jonge leeftijd actief in de Horeca en merkte dat daar ook echt mijn passie en interesses lagen. Ik deed mee aan diverse culinaire wedstrijden en ontwikkelde op latere leeftijd zelfs een biologische kroket waar er inmiddels al vijftienduizend van zijn verkocht”.

jeroen_gruijs_groeneveld_eten
Dat koken inderdaad Jeroens passie is blijkt ook uit het feit dat hij regelmatig wordt gevraagd voor presentaties en fotoshoots. Het motto van Jeroen is ook altijd: ”Blijf dicht bij de basis en waar een ander stopt, gaan wij verder”. Kortom iemand die de uitdaging niet uit de weg gaat en altijd zal zorgen voor een passende oplossing.

Leave a Reply

Welke website wilt u bezoeken?

De website van Groeneveld Eten

- sluit dan dit scherm met het kruisje rechtsboven -

---------------------------------------------------------------

De website van De Watertoren Assendelft

- ga dan naar www.dewatertorenassendelft.nl -