klanten over ons

Marco Zandbergen, Personeelsvereniging Wellwaij Belting Wormer:
“Op 28 mei vierde Wellwaij Belting het officiële startmoment voor de bouw van haar nieuwe pand. Deze datum was slechts 5 weken voor het feest bekend, dus het leek ons nog een grote uitdaging om in zo’n relatief korte tijd voor ca. 180 man een geslaagd feest te organiseren. Groeneveld Eten heeft ons enorm geholpen met leuke en originele voorstellen qua gerechten én aankleding van het feestterrein. Op de dag zelf zag alles er sfeervol en verzorgd uit en het eten was echt heerlijk. We zijn enorm tevreden en zullen in de toekomst zeker opnieuw een beroep op jullie doen! Bedankt Linda en Jeroen en jullie fantastische medewerkers van Groeneveld Eten.”

Angelique De Groen:
“Kort na de opstart van Zaandok heb ik al het genoegen samen te mogen werken met Linda van Groeneveld eten. Linda heeft een fantastische hands on mentaliteit en zit vol met leuke en originele ideeën. Het eten is heerlijk en eerlijk en mijn klanten zijn keer op keer positief verrast over zoveel heerlijkheid in een creatief jasje. Ik hoop nog lang met haar te mogen samenwerken en dat we elkaar verder kunnen versterken in onze start.”

Hilda Kluessien, HR Manager Duijvis Wiener B.V.:
“Op 5 november vierde Metalektro-Zaanstreek haar 10 jarig jubileum. De catering tijdens de levendige receptie werd verzorgd door Groeneveld Eten. Helemaal passend bij één van de centrale thema’s de komende tijd: duurzaam. En dat was het. Een heerlijk buffet gemaakt met (h)eerlijke biologische producten, prachtig en origineel gepresenteerd. Groeneveld Eten ontzorgt en draagt bij aan een geslaagd evenement!”

Judith Flapper, Alles in Balans:
Dank voor het heerlijke eten! Het was allemaal verrukkelijk en perfect voor elkaar. We kregen voortdurend complimenten van iedereen over de heerlijke hapjes.

Beste Linda, het was héél lekker. Mijn gasten en ik hebben super genoten. Ze wilden allemaal fan worden. Dank je wel. Ze hebben allemaal een hapje mee naar huis en ik eet vanavond de rest. Smullen. Veel succes met je bedrijf. Ik maak reclame. Groeten.

Leave a Reply

Welke website wilt u bezoeken?

De website van Groeneveld Eten

- sluit dan dit scherm met het kruisje rechtsboven -

---------------------------------------------------------------

De website van De Watertoren Assendelft

- ga dan naar www.dewatertorenassendelft.nl -