biologisch

Biologische voeding is heel erg lekker. Plant en dier krijgen de tijd om te groeien en rijp te worden, waardoor smaken zich goed ontwikkelen. Als je van lekker eten houdt, proef je de zorg en aandacht die besteed is aan biologische producten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk thema. De keuze voor een milieuvriendelijke lunch of bedrijfsborrel speelt hier goed op in. Veel bedrijven zijn bezig om zich te ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid en de zorg voor het milieu. Als U kiest voor biologische catering zullen klanten en collega’s dat zeer waarderen.

Biologische boeren en producenten krijgen een eerlijke prijs. Boeren en producenten werken met veel liefde en zorg, hard voor alles wat wij iedere dag eten en drinken. Daar verdienen ze een eerlijke prijs voor. Daarom zullen we aan onze klanten ook altijd een eerlijke prijs doorberekenen.

Biologische voeding is gezond. Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige kleur-, smaak-, en geurstoffen of chemische bestrijdingsmiddelen. Kort gezegd: alles is lekker puur. Er zitten geen gekke stofjes aan het eten toegevoegd en er worden geen preventieve geneesmiddelen zoals antibiotica of hormonen gebruikt.

Biologisch is natuur- , milieu- en diervriendelijk

foto

Leave a Reply

Welke website wilt u bezoeken?

De website van Groeneveld Eten

- sluit dan dit scherm met het kruisje rechtsboven -

---------------------------------------------------------------

De website van De Watertoren Assendelft

- ga dan naar www.dewatertorenassendelft.nl -