Linda en Jeroen zijn de eigenaren van Groeneveld Eten. “Als neef en nicht zijn wij een echt familie-bedrijf. Niet alleen de dochters van Jeroen zijn werkzaam bij Groeneveld Eten, maar voor ons voelt ál ons personeel als familie. Dat maakt werken in de horeca bij ons écht anders. Wij hebben een hecht team vaste medewerkers verzameld, waardoor we kwaliteit en betrokkenheid kunnen bieden”.
De liefde voor eten heeft Linda opgepikt in Italie. “Ik was vijf jaar lang verliefd op een Italiaan en ging zes keer per jaar voor de liefde naar dit mooie land. Maar ook om te koken en eten natuurlijk. We gingen daar naar fantastische markten en de haven om verse producten te halen om vervolgens een negen-gangen menu voor te bereiden voor de 25-koppige familie. Daar leerde ik dat je met weinig producten, maar alles van topkwaliteit, de lekkerste dingen kunt maken. Van huis uit werd ik gestimuleerd om te studeren, maar uiteindelijk heb ik toch gekozen voor een beroep waar mijn passie ligt”.

Jeroen is een echt Foodie, die al ruim 30 jaar in het vak zit en een zeer brede horeca ervaring heeft. Hij heeft onder meer in zeer gerenommeerde restaurants, catering concepten en bij het warenhuis De Bijenkorf gewerkt. Tevens draait hij zijn hand niet om voor projectmatige opdrachten, denk hier aan productontwikkeling en foodstyling. Ook is hij al eerder betrokken geweest bij de opstart van twee restaurants.
Jeroen: ”Ik was al op jonge leeftijd actief in de Horeca en merkte dat daar ook echt mijn passie en interesses lagen. Ik deed mee aan diverse culinaire wedstrijden en probeer me nog iedere dag te ontwikkelen. Daarnaast zijn wij dagelijks in de weer met het opleiden van jongeren en koks-in-opleiding. Waardoor mijn vak iedere dag een uitdaging blijft”.
Al bijna tien jaar verzorgt Groeneveld Eten dagelijks catering op diverse locaties.