onze-leveranciers-eerlijk-eten

Onze Leveranciers – Eerlijk Eten

Graag zetten we regelmatig een van onze leveranciers in de spotlights, omdat we onze klanten graag willen laten weten welke fantastische producten we gebruiken. Deze keer gaat het om onze visboer Joost van Eerlijk Eten.

Eerlijk Eten is een groothandel in biologische vissen, garnalen en kaviaar. Joost, de eigenaar van dit bedrijf is een man met passie voor zijn product en hierdoor inspireert hij ons om meer vis te gebruiken in onze producten.

Biologische vis is het enige echte antwoord op overbevissing. Onze vis wordt gekweekt in bassins in de zee of in natuurwater. Het biologisch kweeksysteem mag het ecosysteem hierbij niet aantasten.

Onze biologische vis wordt gekweekt zonder gebruik te maken van: antibiotica, chemicaliën, groeihormonen of andere schadelijke stoffen die slecht zijn voor de vis, de mens en het milieu. Bovendien krijgt onze vis alle tijd en ruimte om zich te ontwikkelen. Dit is niet alleen goed voor de vis, maar ook voor de consument. Een biologische vis ontwikkelt meer spieren waardoor hij voller van smaak is.

Vis van Eerlijk Eten is altijd een heerlijk en smaakvol product.

Vis van Eerlijk Eten - Groeneveld Eten

Tags: ,

Welke website wilt u bezoeken?

De website van Groeneveld Eten

- sluit dan dit scherm met het kruisje rechtsboven -

---------------------------------------------------------------

De website van De Watertoren Assendelft

- ga dan naar www.dewatertorenassendelft.nl -