kookworkshop_hazet-groeneveld-eten

Koken in de Zaanse Chocoladefabriek

Al diverse keren hebben we voor groepjes workshops, vergaderingen en andere activiteiten verzorgt in de Zaanse Chocoladefabriek. Boven de bibliotheek is een prachtige ruimte waar de Stichting House of Food een ontmoetingsplaats heeft.

Afgelopen weekend voelde deze ruimte een beetje van ons, omdat we twee gave activiteiten hebben verzorgd op deze locatie. Zo hadden we ons vierde (uitverkochte!) Pop-up restaurant. Onze chef kok had een heerlijk winter menu gekookt met mooie bijpassende wijnen. We hadden veertig lieve en gezellige gasten die een leuke avond hebben gehad. (dat horen we graag 😉 )

Dit weekend mochten we ook een kookworkshop verzorgen voor Hazet. Met het team hebben ze een prachtig diner gekookt voor zichzelf en twintig bejaarde gasten. We hadden file van alle rollators en rolstoelen voor de lift, maar de mensen hebben een prachtmiddag gehad. Er waren gasten die al vijf jaar geen uitje buiten de deur van het verzorgingstehuis hadden gehad. Het is mooi dat wij dankzij Hazet, die deze middag mogelijk hebben gemaakt, deel mochten nemen aan deze bijzonder activiteit.

Bedankt Hazet!

Tags: , ,

Welke website wilt u bezoeken?

De website van Groeneveld Eten

- sluit dan dit scherm met het kruisje rechtsboven -

---------------------------------------------------------------

De website van De Watertoren Assendelft

- ga dan naar www.dewatertorenassendelft.nl -