groeneveld-eten-groeit

Groeneveld Eten wil groeien, groei je mee?

Groeneveld Eten gaat vanaf 1 maart beginnen met de exploitatie van De Groene Smaak in Zaandijk.

Een eetwinkel met horeca en workshopruimte, waar we ook onze cateringactiviteiten nog beter kunnen ontplooien. Omdat wij creatieve ondernemers zijn, met een sterk gevoel voor de tijdgeest, willen we in deze lijn ook onze financiering rond krijgen. Daarom vragen we alle vrienden en fans van Groeneveld Eten of ze ons willen helpen.

Het plan
Vanaf 1 juli zal Groeneveld Eten de locatie volledig overnemen. Groeneveld Eten is in de afgelopen 8 maanden enorm gegroeid en we hebben simpelweg ruimte tekort. De eigenaren van De Groene Smaak (tevens eigenaar van t’ Zaanse Bakkertje) zijn op zoek naar jongere mensen om de zaak over te nemen, omdat het te veel en zwaar wordt om beide zaken open te houden. De locatie van De Groene Smaak biedt de perfecte nieuwe uitvalsbasis voor Groeneveld Eten.

Wij hebben zelf €25.000 om te investeren uit onze eigen private middelen.

Samenwerking tussen Jeroen en Linda
Groeneveld Eten is een VOF en zal dat ook blijven. Wij, Jeroen en Linda werken sinds april 2014 samen en we zijn een voorbeeld van 1 + 1 = 3. We werken met veel plezier en hebben in korte tijd al kunnen bewijzen dat we een succesvol duo zijn. Zo hebben we diverse initiatieven ontwikkeld en uitgevoerd. Maandelijks hebben we een succesvol pop-up restaurant avond, we exploiteren House of Food in De Zaanse Chocoladefabriek, we staan ieder jaar op festivals en we hebben sinds kort onze eigen foodtruck ‘Schaften aan de Zaan’ met stoere happen. Naast deze activiteiten hebben we bijna dagelijks cateringopdrachten voor grote en kleine bedrijven en particulieren. Onze naamsbekendheid is in de afgelopen maanden gigantisch gegroeid door alle activiteiten.

Jeroen heeft al 25 jaar ervaring in de horeca en mag met recht een rasechte horecaman genoemd worden. Linda is al 5 jaar werkzaam in de horeca als zelfstandig ondernemer. In de korte tijd dat we samen werken hebben we er al voor kunnen zorgen dat we allebei een volwaardig salaris uit het bedrijf kunnen onttrekken.

de-groene-smaak-zaandijk

Toekomst
Op de nieuwe locatie van De Groene Smaak zullen we een gemixt bedrijf worden, waar geen enkele Zaankanter nog omheen kan. Binnen korte tijd zullen we uitgroeien tot een bekende lunchroom, waar zowel toerist als Zaankanter welkom is voor een kopje koffie of lunch. Het huidige bedrijf, De Groene Smaak, baadt het bedrijf vooral uit als traiteur, waar je naast afhalen, ook iets kunt eten.

Wij zullen er een veel scherper horeca concept van maken, waar de vele toeristen worden uitgenodigd om te komen lunchen. Er zal live gekookt worden en we zullen minder werken uit de vitrines.

Daarnaast blijven we onze cateringactiviteiten ontplooien, verder uitbouwen en professionaliseren. De horeca apparatuur die we overnemen, en de nieuwe ruimte zal ervoor zorgen dat we grote groepen mensen kunnen gaan bedienen. Dus ook grote partijen tot 1.000 personen zullen we aankunnen.

De A1 locatie, het gezellige terras en het prachtige pand maken dat Groeneveld Eten zal uitgroeien tot een grote speler op het gebied van catering en events in de regio. Bovendien staan we door onze bedrijfsvoering (biologisch/duurzaam) met onze neuzen richting de toekomst.

Onze werkwijze zal nagenoeg hetzelfde blijven. Voor ons blijft het belangrijk om iedere dag met veel plezier te werken voor leuke klanten met eerlijke en mooie producten.

Hoe u kunt helpen
Wij zoeken bedrijven en particulieren die het leuk vinden om ons met een bedrag te financieren. Wij zullen het bedrag in een periode van 5 jaar, jaarlijks terug betalen met een rente van 3,5% per jaar.

Daarnaast zullen we iets leuks aanbieden. Als u ons helpt, zullen wij iets moois terugdoen. Zo krijgt u bij een kleine investering een schaal hapjes of avondje uit, maar bij een grotere investering kunnen we een heel personeelsuitje of feestje verzorgen!

Wat wij bieden

U leent onsWij bieden naast de jaarlijkse aflossing met rente als extraatje
€ 500,00Een schaal luxe hapjes twv. €70,00
€ 1.000,00Dineren tijdens een pop-up avond voor 2 personen twv. €118,00
€ 5.000,00Een buffet twv. €500,00
€ 10.000,00Een feest of personeelsavond twv. €1.000,00

Lijkt het u leuk om ons te helpen? Dan gaan we graag in gesprek, zodat we u op de hoogte kunnen brengen van de financiële gegevens en ook alle voorwaarden en details kunnen bespreken.

U vindt onze contactgegevens onderaan deze pagina.

Welke website wilt u bezoeken?

De website van Groeneveld Eten

- sluit dan dit scherm met het kruisje rechtsboven -

---------------------------------------------------------------

De website van De Watertoren Assendelft

- ga dan naar www.dewatertorenassendelft.nl -