De Watertoren

Crowdfunding Groeneveld Eten de Watertoren

Bekijk ook de Facebookpagina van de Watertoren.

De Watertoren is een icoon in de Zaanstreek en heeft door de hoogte en het bijzondere uiterlijk al decennia lang aantrekkingskracht op mensen. De toren is jarenlang voor bijna niemand toegankelijk geweest, en wij willen mensen de mogelijkheid bieden om deze prachtige locatie te kunnen gebruiken.

De Watertoren reserveren voor jouw eigen feest? info@groeneveldeten.nl

Vanaf het eerste kwartaal willen wij starten met onze derde vestiging “De Watertoren”. In De Watertoren zullen we op de bovenste etage een evenementenlocatie starten, waar groepen kunnen vergaderen, feestjes kunnen houden, business bijeenkomsten kunnen organiseren, trouwen, etc.

Op dit moment loopt er een vergunningsaanvraag bij de gemeente en ondergaat het gebouw een flinke verbouwing. In goed overleg met de eigenaren van De Watertoren en de gemeente Zaanstad proberen we zo snel mogelijk te starten.

Doe je mee?

Al bijna wekelijks krijgen we aanvragen voor De Watertoren binnen, en je kunt je voorstellen dat we staan te trappelen om te beginnen! Om dit prachtige project te kunnen laten slagen kunnen we je hulp heel goed gebruiken!

De Watertoren zal verbouwd worden, er komen nieuwe toiletten in, allerlei technische zaken worden aangepast; dat wordt allemaal geregeld door de eigenaar van het pand.

Maar we hebben ook een startkapitaal nodig, voor het aanschaffen van de inrichting. Denk hierbij aan meubels, kapstokken, een tap, media-aandacht, etc.

Kun jij ons daarbij helpen?

Wat wij bieden

  • 3,5 procent rente voor 5 jaar vast (bij de bank slechts 0,5 procent!)
  • Vergoeding in natura* van 10 procent van het uitgeleende bedrag

Als je ons niet wilt of kunt crowdfunden, kun je ons op een andere manier helpen:
We gaan ‘dineren op hoogte’ avonden organiseren, waarvoor je kunt inschrijven. Omdat De Watertoren alleen voor groepen beschikbaar zal zijn, zullen we iedere maand een ‘dineren op hoogte’ avond organiseren, waarbij we een vijf-gangen diner inclusief bijpassende wijnen zullen aanbieden. De tickets zijn verkrijgbaar voor €75,- per stuk (inclusief uitzicht).

De volgende datums zijn al bekend:

  • 29 april 2017
  • 27 mei 2017
  • 24 juni 2017
  • 29 juli 2017

The sky is the limit

Al drie jaar zijn wij een zogenaamd ‘dream-team’ en vullen we elkaar perfect aan. Niet alleen Jeroen en Linda, maar ook onze partners dragen een steentje bij in onze succesformule. We hebben een aantal gedreven medewerkers om ons heen verzameld die ons helpen om ons bedrijf te laten groeien. Groei betekent niet alleen groei, maar ook persoonlijk groeien, ontwikkeling, kansen bieden, mensen hun salaris laten verdienen, en iets betekenen voor de maatschappij waarin we leven. Daarom voelen wij ons gedreven om te groeien.

We hebben prachtige projecten mogen verzorgen, een tweede vestiging opgezet in De Verskade, we zijn huiscateraar bij Rabobank Zaanstreek geworden en nog dagelijks groeit onze trouwe klantenkring. Naast het verzorgen van lunch, broodjes, catering, kookworkshop en evenementen, hebben we een bovenverdieping waar we dankzij onze vergunning regelmatig bijeenkomsten en feestjes verzorgen en we hebben nog veel meer ambities!

Als je ons wilt helpen, middels crowdfunding of de aanschaf van tickets voor een van de diner-avonden, ontvangen we graag een berichtje via info@groeneveldeten.nl

Met hartelijke groeten,

Jeroen Gruijs, Linda van Brederode, Janet Eijben, Erwin Groeneveld

En alle medewerkers van Groeneveld Eten

*Vergoeding in natura: ook deze crowdfunding willen we extra speciaal maken! Daarom krijg je naast de rente van 3,5 % ook een eenmalige vergoeding in natura van 10%. Een feestje op grote hoogte in De Watertoren, onze foodtruck in je achtertuin, een diner of gezellige high tea op onze bovenverdieping, een kookworkshop met collega’s of iedere week een schaal met belegde broodjes. Alles is mogelijk 

Welke website wilt u bezoeken?

De website van Groeneveld Eten

- sluit dan dit scherm met het kruisje rechtsboven -

---------------------------------------------------------------

De website van De Watertoren Assendelft

- ga dan naar www.dewatertorenassendelft.nl -