bedrijfscatering

Steeds meer bedrijven zijn zich aan het ontwikkelen op het gebied van maatschappelijk ondernemen en duurzaamheid. Wat is er nu mooier om tegen uw klanten te kunnen zeggen dat uw personeel een gezonde, maar vooral lekkere biologisch lunch geserveerd krijgt. Een lekkere en gezonde lunch werkt motiverend voor uw personeel, maar is ook een mooi uithangbord naar uw klanten en partners.

lunch
Wij kunnen werken met ieder budget. In een uitgebreide kantine, voorzien van alle faciliteiten, maar ook op locaties waarvan u wellicht verwacht dat er net te weinig faciliteiten zijn om dagelijkse lunch aan te bieden. Zo voorzien wij bedrijven van manden gevuld met lekkere broodjes met divers beleg met salades, fruit, yoghurt en eventueel soep, maar we kunnen ook de grotere bedrijfskantines voor u bestieren.

Voor grotere bedrijfskantines en contractcatering werken wij samen met een facilitair bedrijf. Hierdoor kunnen we u de professionaliteit en kennis garanderen welke u verwacht, maar toch onze persoonlijke manier van werken aanbieden, waarin uw wensen, voorkeuren en budget centraal staan.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Welke website wilt u bezoeken?

De website van Groeneveld Eten

- sluit dan dit scherm met het kruisje rechtsboven -

---------------------------------------------------------------

De website van De Watertoren Assendelft

- ga dan naar www.dewatertorenassendelft.nl -