catering

Al onze producten zijn biologisch en door ons zelf gemaakt in eigen keuken. Wij kiezen er bewust voor om gebruik te maken van de beste ingrediënten en we geloven in een eerlijke prijs. Voor de boer, producent en consument. Daarom kunnen wij catering verzorgen voor ieder budget.

Wij verzorgen regelmatig catering op maat, geen aanvraag is ons te gek. Zo kunnen we pizzaovens meenemen en op uw feest verse pizza’s bakken, sushi op locatie bereiden, maar ook verschillende soorten kaasfondue zijn mogelijk. Als u iets in gedachte heeft maar niet op groeneveldeten.nl terug kunt vinden, dan kunt u altijd een bericht sturen om te informeren naar de mogelijkheden.

We overleggen graag persoonlijk met u zodat we kunnen leveren naar uw voorkeuren en budget. Na het gesprek kunnen we, indien u dat wenst een vrijblijvende offerte voor u maken.

Groeneveld Eten kan ook personeel leveren en de drank en aankleding voor u verzorgen.
Alle producten uit de menu’s kunnen ook los besteld worden of met elkaar gewisseld worden, hiervoor geldt een minimum aantal van 10 stuks per soort. Voor losse prijzen kunt u contact met ons opnemen.

De prijzen van onze producten zijn exclusief eventuele schalen, warmhoudapparatuur, servies, opscheplepels en personeel, tenzij anders vermeld. We beschikken ook over houten wegwerpservies.

Wanneer u een offerte wilt aanvragen kunt u de volgende gegevens mailen via het contactformulier.

  • Het aantal personen en een korte omschrijving van hetgeen u in gedachten heeft.
  • Datum en tijdstip.
  • Wilt u dat wij personeel bij de catering leveren?
  • Wilt u dat wij servies voor u verzorgen?
  • Wilt u dat wij de drank leveren?

Indien u akkoord gaat met de offerte, ontvangen we graag een bevestiging per e-mail. Voor bedragen onder 500 euro geldt dat u vooruit kunt betalen via overschrijving of cash kunt betalen bij ophalen of bezorgen. Voor bedragen vanaf 500 euro vragen we een aanbetaling van 50% van het totale offertebedrag. Dit bedrag moet uiterlijk 5 werkdagen voor de datum van de catering betaald zijn.
Op al onze producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u vinden op de website.

Alle op de website genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Leave a Reply

Welke website wilt u bezoeken?

De website van Groeneveld Eten

- sluit dan dit scherm met het kruisje rechtsboven -

---------------------------------------------------------------

De website van De Watertoren Assendelft

- ga dan naar www.dewatertorenassendelft.nl -