Lovende woorden over Groeneveld Eten van Marco Zandbergen van de Personeelsvereniging Wellwaij Belting
Lees meer…
Lieve mensen, het is ons helaas net niet gelukt om dit jaar markante horeca-ondernemers van Noord-Holland te worden.
Lees meer…
Wij zijn als jong bedrijf natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze gasten en klanten te verrassen.
Lees meer…
We zijn winnaar van de Duurzaan Award 2015. We willen alle lieve mensen bedanken die voor ons gestemd hebben. Echt superlief!!
Lees meer…
Groeneveld Eten verzorgt dagelijks catering, maar soms heb je wel een hele speciale gelegenheid, waar je als bedrijf zelfs een beetje trots op bent.
Lees meer…
Met veel trots en plezier bestieren we sinds maart van dit jaar onze nieuwe locatie.
Lees meer…
Onze Schaftkeet is al een aantal maal op pad geweest en dat was leuk! Gasten hebben kunnen genieten van onze heerlijke hamburgers of pizza’s.
Lees meer…
Groeneveld Eten gaat vanaf 1 maart beginnen met de exploitatie van De Groene Smaak in Zaandijk.
Lees meer…
Groeneveld Eten verzorgt dit jaar speciale diners, brunches en hapjes in verschillende specialiteiten.
Lees meer…
Al diverse keren hebben we voor groepjes workshops, vergaderingen en andere activiteiten verzorgt in de Zaanse Chocoladefabriek. Boven de bibliotheek is een prachtige ruimte waar de Stichting House of Food een ontmoetingsplaats heeft.
Regelmatig verzorgen we voor bedrijven en particulieren kookworkshops op maat. Naast ons standaard assortiment kookworkshops, kan het voorkomen dat onze gasten graag iets willen leren of speciale wensen en voorkeuren hebben.
Lees meer…
Graag zetten we regelmatig een van onze leveranciers in de spotlights, omdat we onze klanten graag willen laten weten welke fantastische producten we gebruiken. Deze keer gaat het om onze visboer Joost van Eerlijk Eten.
Lees meer…
Bijna dagelijks verzorgen we lunch voor verschillende soorten groepen. Zo worden we soms door reisbureaus uit het buitenland gebeld of we lunch willen verzorgen voor grote groepen toeristen.
Lees meer…
Wij houden er erg van om nieuwe dingen te proberen! Dus kwam het heel goed uit dat we gevraagd werden om mee op zeilkamp te gaan met een groep culinaire fijnproevers.
Lees meer…
Soms krijgen we van onze klanten een hele bijzondere opdracht. Zo ook deze keer. Exter Aroma’s vroeg of we een lunch konden verzorgen met eten van de toekomst.
Lees meer…