Biologische catering op FORTtreffelijk

Unieke catering op een unieke locatie

Een evenement op een unieke locatie vraagt om een unieke aankleding. Groeneveld Eten regelt dat op FORTtreffelijk, de evenementenlocatie van Fort Markenbinnen.

Met eerlijke, heerlijke en biologische catering maken zij alles mogelijk voor elk event. Zo groot als FORTtreffelijk het aankan, zo groot kunnen zij het verzorgen.

Zelfgemaakte smakelijke producten

Groeneveld Eten is een traiteur voor de lunch en meeneemmaaltijden. Maar als echte liefhebbers van koken en mooie, fijne hapjes verzorgen ze ook de catering op exclusieve pop-up restaurants, FoodFestivals en allerlei evenementen. Waar ze ook het eten verzorgen, de uitsluitend zelfgemaakte producten zijn elke keer weer een ware smaaksensatie. En die smakelijke producten kunt u nu ook proeven op FORTtreffelijk.

Catering voor elke groep en elk idee

Van bruiloften en partijen tot vergaderbijeenkomsten en personeelsfeesten, de catering kan geheel en al voor u verzorgd worden. Of u nu een lunch of diner wilt waar het eten uitgeserveerd wordt of liever kiest voor live cooking, walking dinner, buffet of juist een barbecue of FoodFestival met allerlei kraampjes, het is allemaal mogelijk. Eigenlijk is geen idee te gek en geen groep te groot.

Creatieve catering, zegt u het maar…

Groeneveld Eten laat zich inspireren door de seizoenen en dat ziet u terug in het menu. Maar dat menu is slechts een proeverij van wat mogelijk is. Want heeft u bepaalde wensen of zijn er juist allergieën waar rekening mee gehouden moet worden? Dan hoeft u dat maar door te geven. Geïnspireerd door uw wensen en een eventueel thema, stellen wij de catering voor. En die is het liefst anders dan anders, creatieve catering zeg maar.

U wilt een evenement met catering? Dat kan!

Wilt u een evenement houden op FORTtreffelijk? Dan kunt u voor de catering vertrouwen op Groeneveld Eten. Met smakelijke, creatieve en goed gepresenteerde hapjes en gerechten nemen wij die zorg graag voor u uit handen. Ongeacht hoe groot de groep is. Neemt u contact met ons op? Wij vertellen u dan graag meer over de vele mogelijkheden rondom de heerlijke biologische catering van Groeneveld Eten.

Welke website wilt u bezoeken?

De website van Groeneveld Eten

- sluit dan dit scherm met het kruisje rechtsboven -

---------------------------------------------------------------

De website van De Watertoren Assendelft

- ga dan naar www.dewatertorenassendelft.nl -